Inleiding Club van 50

Graag willen we u de “Club van 50”onder de aandacht brengen. De doelstelling van deze club is minimaal één keer per jaar een extra financiële bijdrage te leveren aan de binding van de actieve leden met de vereniging middels een donatie van minimaal 50 euro per deelnemer per jaar.

Een belangrijk aspect is dat de donaties gereserveerd worden voor initiatieven die vanuit onze eigen verenigingskas moeilijk te realiseren zijn, maar die wel positief bijdragen aan de binding van onze leden met de vereniging. Te denken valt hier aan:

  • Nieuwe uniformen
  • Een themaconcert
  • Uitwerking van een thema tijdens de carnavalsoptocht
  • Podiumaankleding (verlichting, decor)
  • Een (buitenlandse) concertreis

Als lid krijgt u een toegangsbewijs voor ons jaarlijkse nieuwjaarsconcert. Daarnaast wordt uw naam als lid opgenomen in een lijst op onze website, op onze Facebookpagina en verder willen wij bij voldoende animo een bord maken waarop de namen van alle deelnemers van de “Club van 50” vermeld staan. Het bord zal tijdens concerten die door onze vereniging worden georganiseerd op een zichtbare plaats neergezet worden.

Indien u L’Union Fraternelle een warm hart toedraagt nodigen wij u uit om lid te worden van de club van 50. Wendt u zich dan tot ons secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u de vereniging graag op een andere manier willen steunen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Our website is protected by DMC Firewall!