Between Rock & Classic

Between Rock & Classic

L’ Union Fraternelle laat zich van zijn ruige kant zien bij dit concert, dat u 50 jaar terugbrengt, naar 1969. De tijd van protest tegen de gevestigde orde in de wetenschap en in de kunst. In de  muziekwereld klinkt een nieuw geluid, rock in combinatie met orkest, zoals in de rockopera Tommy en het Concerto for Group en Orchestra van Jon Lord, destijds toetsenist van Deep Purple. 

Deep Purple staat op het programma van L’UF Between Rock & Classic. 

Het harmonieorkest verzorgt het orkestrale gedeelte, Rock komt voor rekening van een 5 koppige band, waarin het destijds populaire Hammond orgel met 2 klavieren niet ontbreekt.  

Voorafgaand aan het werk van Jon Lord speelt de slagwerkgroep van L’UF onder meer Narcotic, 20 jaar geleden uitgebracht door Liquido. De slagwerkgroep wordt aangevuld met een gitarist en een zangeres.

 

LUF Between RC poster LR

Drums & Beats

Zaterdagavond 4 november 2017 ging het dak er weer af voor de 3de editie van Drums & BeatsDrumsNBeatsLogo AnimatedSmall

Een muzikaal spektakel waarbij de slagwerkgroep met DJ en live band ervoor zorgden dat de voetjes van de vloer gingen! Dit keer in samenwerking met meesterpercussionist Gijs Anders van Straalen en aangevuld met de energieke dans van Sanshja Dance en Special Acts.

Drums & Beats biedt een unieke mix voor een avondje gezellig stappen. Een avondvullend programma met veel afwisseling van zang, dans, maar natuurlijk ook een grote rol voor onze eigen slagwerkgroep.

Het evenement vond plaats in de zaal van de Handboogvereniging VZOD aan de Blaarthemseweg 84 te Zeelst.

Drums & Beats is mede mogelijk gemaakt door onze Sponsoren

Flyer voorkant Drums& Beats Flyer Front  Flyer achterkantDrums & Beats Flyer Back

DMC Firewall is a Joomla Security extension!