Evelien van de Moosdijk

In 1993 is, de toen negen jaar oude, Evelien klarinet gaan spelen en vanaf dat moment is ze dan ook lid van harmonie L’Union Fraternelle. Op de Veldhovense muziekschool , toen nog op de Pietershoek, heeft ze les gehad van Marco van Dulmen. Na het behalen van haar HaFaBra-B-diploma,  heeft ze ongeveer 5 jaar  in het klarinetensemble van de Veldhovens Muziekschool (o.l.v. Piet Hamelink) gespeeld, zowel bes- als altklarinet.  Dit ensemble heeft diverse (eerste) prijzen behaald op (internationale) concoursen. 
Wegens het beginnen van haar studie Farmaceutische Wetenschappen in Utrecht heeft ze haar muzikale activiteiten in 2002 op een lager pitje gezet, is ze gestopt met klarinetles en het -ensemble en heeft ze alleen nog maar bij harmonie L’Union Fraternelle gespeeld.  Ze heeft nog wel zo af en toe haar medewerking verleend aan gelegenheidsmuziekgezelschappen.
EvelienVDMoosdijk2
Binnen de harmonie is Evelien sinds 2004 lid van de PR-commissie en sinds 2007 zit ze ook in de redactie van de L’UF-Story. Sinds september 2010 is er een nieuwe uitdaging voor Evelien; het dirigeren van het beginnersorkest. Evelien: “Ik hoop dat ik mijn enthousiasme voor het samen muziek maken over kan brengen op  “onze” nieuwe muzikanten, zodat zij met net zo veel plezier muziek maken én zich net zo thuis gaan voelen in de harmonie als ik zelf.”

DMC Firewall is a Joomla Security extension!